Ιατρεία Ψυχοθεραπείας - Συμβουλευτικής και Ομαδικής Ανάλυσης

 
 

e-Therapy (Θεραπεία από απόσταση)

 

Υπηρεσίες Τηλειατρικής

 
Τα Ιατρεία Ψυχοθεραπείας Συμβουλευτικής και Ομαδικής Ανάλυσης, όπου προσεγγίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά τόσο στην ψυχική της έκφραση όσο και στην οργανική της διάσταση, παρέχουν μια καινούργια υπηρεσία που αναφέρεται στην πραγματοποίηση συνεδριών μέσω διαδικτύου (e-Therapy).

Η υπηρεσία της Τηλεϊατρικής απευθύνεται σε όλους όσους αντιμετωπίζουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και θέλουν να αναζητήσουν λύση, όμως δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε κάποιον ειδικό, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είτε λόγω ιατρικών προβλημάτων, είτε λόγω απόστασης.

Η Συμβουλευτική και η Ψυχοθεραπεία μέσω διαδικτύου είναι αναγνωρισμένες μορφές παρέμβασης και έχει βρεθεί από έρευνες και μελέτες ότι έχουν παραπλήσιο αποτέλεσμα με τις προσωπικές συνεδρίες στο γραφείο ενός ψυχοθεραπευτή.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται από τον Ψυχίατρο - Ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Οικονόμου ή κάποιον από τους επιστημονικούς του συνεργάτες κατόπιν προσυνεννόησης.

Αποτελεσματικότητα

Καθώς η Ψυχιατρική εκτίμηση και η Ψυχοθεραπεία δεν απαιτούν σωματική εξέταση (πχ. ψηλάφηση), η θεραπευτική συνεργασία από απόσταση είναι απολύτως λειτουργική και αποτελεσματική στο 98% των περιστατικών σύμφωνα με την διεθνή επιστημονική έρευνα, κάτι που αποδεικνύεται από πλήθος μελετών.

Πλεονεκτήματα

Η θεραπεία από απόσταση μπορεί να έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για εσάς, με την προϋπόθεση οτι δεν αισθάνεστε αξιόλογη δυσφορία με την χρήση πολυμέσων (web camera, μικρόφωνο κτλ.).

Τρόπος διενέργειας τηλεσυνεδριών (pdf)

Βασική προϋπόθεση για την e-Therapy είναι να διαθέτετε σύνδεση Internet, Web camera & μικρόφωνο στον υπολογιστή σας ή το κινητό σας να διαθέτει camera. Από εκεί και πέρα θα χρειαστείτε μία από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και προτιμάτε (π.χ. Skype, Viber, Messenger/ Facebook, Whatsapp, FaceTime, Zoom κτλ.)
 
 
Skype
Username: psychotherapeia.psychotherapeia

Viber
Facetime

Whatsapp:
+306945462547

Zoom
dimdoc2002@yahoo.gr
Personal ID: 6398370822