Ιατρεία Ψυχοθεραπείας - Συμβουλευτικής και Ομαδικής Ανάλυσης

 
 

Συμβουλευτική Γραμμή Ψυχικής Υγείας

 
Αθήνα, Ελλάδα
 
Η Συμβουλευτική Γραμμή Ψυχικής Υγείας λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα - Πέμπτη 08.00-21.00. Αφού καλέσετε στο άνω τηλεφωνικό αριθμό αφήνετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας στη γραμματεία του ιατρείου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 
Μπορείτε, επίσης, να μας στείλετε το πρόβλημα που σας απασχολεί μέσω e-mail στο psoa.10@gmail.com, όπου εντός 15 περίπου ημερών θα έχετε την απάντηση από τους ειδικούς του ιατρείου μας.
 
Σε περίπτωση απαιτητικού και άμεσου προβλήματος, καλέστε στο +306945462547
 
Όλοι Έχουμε Δικαίωμα στη καλή Ψυχική Υγεία

Η Συμβουλευτική Γραμμή Ψυχικής Υγείας είναι μια υπηρεσία επιστημονικής ενημέρωσης και υποστήριξης πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας με συμβουλευτικό χαρακτήρα. Στόχος της Συμβουλευτικής Γραμμής Ψυχικής Υγείας είναι η συμβολή στη πρόληψη και τη προαγωγή της υγείας μας, γιατί έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η ψυχική υγεία επηρεάζει και τη σωματική μας υγεία.

Η Συμβουλευτική Γραμμή Ψυχικής Υγείας είναι υπό την εποπτεία του Ψυχιάτρου Δ.Οικονόμου και απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών, που επιθυμούν να εκφράσουν οποιοδήποτε προβληματισμό τους ψυχολογικής ή ψυχιατρικής φύσεως για τους ίδιους ή κάποιο άλλο πρόσωπο του περιβάλλοντος τους όπως το παιδί τους, το σύντροφο τους κ.α.

Η Συμβουλευτική Γραμμή Ψυχικής Υγείας εξασφαλίζει το απόρρητο της επικοινωνίας και των ερωτημάτων.